Vlastiveda pre 3. ročník základnej školy

vlastiveda3 web.png
Príspevok MŠVVaM SR Základná škola
Pracovná učebnica. Vytvára priestor na prácu s jednoduchým textom, zisťovanie nových informácií, vlastné pozorovanie a skúmanie. Na konci tém je vždy zaradená obľúbená časť Čo sme sa naučili.
Výrobca
SPN - Mladé letá, s.r.o.
Kód
0000004
EAN
9788010032211
ISBN
978-80-10-03221-1
Hmotnosť
0,26 kg
Dostupnosť
Na sklade
Naša cena s DPH
4,50 €/ks
Naša cena bez DPH
4,09 €/ks
ks

Popis

Vlastiveda pre 3. ročník základnej školy

Učebnica vlastivedy je napísaná v súlade s platným iŠVP, jeho obsahovým a výkonovým štandardom. Zodpovedá časovej dotácii pre daný predmet.

Koncepcia učebnice je postavená tak, aby s ňou vedeli pracovať aj žiaci so špecifickými poruchami učenia, ale aj nadané deti.

Učebnica je pracovná. Vytvára priestor na prácu s jednoduchým textom, zisťovanie nových informácií, vlastné pozorovanie a skúmanie. Rozvíja komunikačné kompetencie, podporuje skupinovú prácu. Vhodnou formou využíva vlastné skúsenosti žiakov, rozvíja sa ich tvorivosť a myslenie. Do textov v učebnici je začlenený fotografický komiks. Prostredníctvom príbehov vychádzajúcich z každodenného života žiakov vedie k diskusii a uvažovaniu, zároveň im pomáha. Stimuluje ich vedecké myslenie, ktoré je podložené na vysvetľovaní reálnych dejov v bežných situáciách.

V učebnici sa nachádzajú úlohy, otázky a námety na projekty, pozorovania, odkazy na prácu s internetom, na konci tém je vždy zaradená časť Čo sme sa naučili. Pomáha v kompletizácii učiva a v orientácii v prebranom texte. Ku každej téme je v učebnici aj centrálny krátky odborný text, ktorý podporuje učenie sa žiaka i v domácom prostredí.

Ukážka z Vlastivedy pre 3. ročník základnej školy:

 

Parametre

Parametre produktu  Vlastiveda pre 3. ročník základnej školy

Jazyk
slovenský
Vydanie
prvé
Formát
210x297 mm
Väzba
mäkká
Počet strán
72

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články